My Art

Minulle kauneinta taidetta on Luonto. Linssin läpi tarkkailemalla sen näkee eritavalla kuin ympärilleen katselemalla. Kuvaan paljon macro-maailmaa, etenkin kesäisin kun luonto on eniten hereillä. Pienet otukset ja niiden puuhat suuressa maailmassa kiehtovat, kuten myös kasvien hämmästyttävät muodot, värit ja pinnat. Voin viettää tuntikausia tuota maailmaa ja sen tarinoita tarkkailemassa, koittaen tallentaa siitä jotain.

Myös varsinainen valokuvataide kiinnostaa minua itsensä ilmaisun sekä luovuuden käyttämisen ja ajatusten/mielikuvien purkamisen välineenä. Monine ulottuvuuksineen se antaa vapaat kädet tehdä melkeinpä mitä vain. Joskus pelkkä valojen ja varjojen leikki ympärillä luo monenlaisia mielikuvia, saa tarttumaan kameraan. Hylätyt, tuhotut paikat houkuttelevat luomaan kuvitteellisia tarinoita ja tilanteita, usein yhdistän niihin jonkun hahmon tai henkilön.

Yksi minua kiinnostava asia on kuvamanipulointi, jonka avulla voi myös luoda valokuvataidetta. Minusta on hauskaa yhdistellä kuvia tai niiden osia ja luoda omia maailmoitani jotka syntyvät vain mielikuvituksestani. Joskus ne ovat kuin hempeitä satuja, toisinaan painajaismaisen pelottavia, absurdin surrealistisia, hullunkurisen hauskoja tai mitä tahansa siltä väliltä.

Tämä sivu on omistettu Minun Taiteelleni, kuvat ovat joko aitoja hetkiä, tai sitten kuvamanipulaatiolla luotuja, saatte päätellä itse.

Summer

Part of Nature

Faceless